tirsdag den 7. marts 2017

Lidt nyt siden sidst:

Her er lidt nyt, som vi i familien har fået lavet siden sidst 😊

I julen lavede vi disse fine figurer ud af hvid selvhærdende ler, jeg brugte mine stempler til at lave mønster og tekst med, hvor jeg trykkede dem let ned i leret.
Børnene synes det var sjovt at lege med og det var utroligt nemt at arbejde med. Det kan klart anbefales. 
Leret er købt i cchobby, de har også en webshop. Figurerne er bare alm udstikkere til feks. modellervoks eller småkager.Så var det jo også tid til MGP fest, børnene går rigtig meget op i det, så mor her måtte jo lidt igang med noget kreativt pynt. Det var heldigvis ret nemt og ligetil, da man kan printe sådan et kit ud på DRs hjemmeside, super smart 😊👍

Sidste år fik jeg lavet denne smukke billedevæg, den er simpelthen så fantastik at gå forbi. Man kan ikke andet end at smile, når man går forbi den og man bliver bare så glad, når man lige ser alle billederne ❤Vores søn holdte 9 års fødselsdag for klassen i april mdr. og det skulle fejres med manér. Vores søn elskede Clash Of Clans, som er et spil. 
Derfor var temaet selvfølgelig Clash of Clans. Invitationerne var også i dette tema!
I oktober mdr. var det tid til græskar.
Det skærer vi hvert år, det er en hyggelig stund som familie, bare at kunne nyde tiden og være kreativ sammen. Græskarrene er nogle vi selv har dyrket i vores have, mange af dem måtte vi give væk, da vi fik en hel del 🙈 Disse 4 udvalgte vi så til vores butik og til vores hjem.
Børnenes oldemor skulle have en fin og personlig gave. Manden stod for teksten, da han er rigtig god til rim og også sangtekster. Jeg stod jo så for finishen og udseendet 😊Vores søn ville rigtigt gerne være noget sjovt og anderledes til fastelavn, så vi måtte igang med at kreere et kostume.
En fin fødselsdagsgave blev han til 🎁🇩🇰

Ingen kommentarer:

Send en kommentar